Ta kontakt med en bilskola i Uppsala för att påbörja vägen mot körkort

ABC Trafikskola

Din trafikskola i Uppsala

Vi på ABC Trafikskola anser att körkort ger frihet och självständighet. Att ta körkort är ofta det första stora steget ut i världen och att vi får vara med när våra elever tar det steget gör det extra kul att arbeta som körskollärare.

Vi som arbetar på ABC Trafikskola i Uppsala är erfarna och med lång erfarenhet som trafik- och körskollärare.

Trafikskola i Uppsala inriktade på dig som vill övningsköra privat
Trafikskola Uppsala erbjuder körkortsteori för B-körkort

Specialister på privatförare

Vi har valt att specialisera oss på just handledning av dig som avser övningsköra privat. Med vår hjälp lyckas du med ditt körkort utan att betala för dyra körlektioner.

Förmånlig körkortsteori och handledning

Du bokar enkelt din plats på våra utbildningar via vår webbplats. Våra kurser har alltid förmånliga priser och gör dig förberedd på allt som krävs för att övningsköra privat och lyckas med din dröm, att ta körkort.

Våra kurser betalas enkelt med Swish i samband med anmälan, eller på plats vid kurstillfället. Välkommen att kontakta oss vid frågor.

Flexibla tjänster till förmånliga priser

Utbildningar för körkort

Vi erbjuder teoriutbildning för B-behörighet som passar dig som vill har lite tid eller vill gå en intensivutbildning, vi erbjuder även speciell utbildning för er som har dyslexi eller språksvårigheter. Utbildar på olika språk Svenska, Engelska och Arabiska. Vi erbjuder både lärarledd utbildning utbildningar och även distans frågor för dig som vill plugga hemma på egen takt.

Vi strävar efter vara bäst att och vi är väldigt stolta över att kunna presentera våra tjänster för väldigt förmånliga priser. Detta är någonting vi håller nära hjärtat, då vi anser att den friheten som kommer med ett körkort är till för alla. Vi gör vårt bästa för att hålla våra tjänster så lättillgängliga som möjligt. Om du har drömmar om ett B-körkort behöver du inte tveka. Ta kontakt med oss så vägleder vi dig igenom hela processen.

Nyheter

Dec
13

Handledarutbildning
Boka idag till specialpris!
250 kr (vardagar)
350 kr (helger)

Aug
03

Risk 1: Teori
Körkortsteori för privat övningskörning

Jul
22

Körkortsteori B
Boka teorikurs för körkortsbehörighet B

Erfarna bilskollärare hjälper dig med ditt körkort i Uppsala

Skicka meddelande till oss

Lämna dina uppgifter i formuläret nedan, vi svarar så snart vi kan.